Fatálca bőrfülekkel

Fatálca bőrfülekkel

A mostani ötlet rövid története: voltak itthon maradék léceim még a létrapolcos projektből (június 14.), volt egy darab bőröm az öves bejegyzésből (július 18.) és volt szabadidőm (ja nem…) hogy a maradékokból alkossak valamit.

Így néhány éjszakából lecsípett óra alatt összedobtam ezt a kis tálcát. Tarthatsz benne bármit az írószertől a gyümölcsig. A képeken megmutatom, hogyan tudsz te is könnyedén összehozni egy ilyen darabot! 

A faanyagot dekopírfűrésszel megfelelő nagyságúra vágtam, de igazából veheted készen, méretre szabva is. Lepácoltam a szintén otthoni, kerítésfestésből maradt festékkel. Mikor megszáradt, fogtam egy puha csiszolót, és kicsit “megantikoktam” vele, hogy régies hatást keltsen. A bőrszíjból két egyforma fület vágtam ollóval, felragasztottam, majd kárpitosszegekkel erősítettem a fához, amitől szerintem jobban is néz ki! A falapokat is először összeragasztottam, végül megszögeltem. A végeredmény egy igazán egyedi konyhai kiegészítő lett, ami személyes karácsonyi ajándéknak sem utolsó.