Üzenet a tudatalattidnak

Üzenet a tudatalattidnak

Készíts díszpárnát egy pozitív üzenettel vagy képpel, amit szeretnél már jól a fejedbe vésni, és tedd látható helyre az otthonodban!

A minket körülvevő tárgyak, emberek, események, de még a feliratok is hatnak a tudatalattinkra. (Ezt használja ki a reklámipar is.) Érdemes ezért körbevenned magad olyan inspiráló, pozitív üzenetekkel, amik fontosak a számodra. Észrevétlenül is hatással lesznek az életedre. Én a vágyaim halogatása ellen a “Time is NOW” feliratot választottam. Hogy amikor ránézek, tudjam, hogy most van itt az idő azt csinálni, ami boldoggá tesz. Ennek a kis blognak a megalkotása is erről szól nekem, pont most volt itt az ideje, hogy végre belvágjak és valami kreatív dologgal is töltsem életem hátralévő részét. Vége a halogatásoknak!

A párnadekorálós ötlet remekül passzol az őszi bekuckózós időszakhoz. Ha nem vagy biztos a rajztudásodban, akkor bármit kimásolhatsz a netről egy selyempapírra. Vagy ha az nincs otthon, akkor egy sütőpapír is megteszi. A mintát vágd ki és tedd egy kétoldalú ragasztófátyolra, és abból is vágd ki a formát. Először vasald össze őket, majd húzd le a papírt a fátyol túloldaláról, és vasald a feliratot a végső helyére. Hímezni pedig nem egy nagy dolog.

Készítsd el a saját inspiráló üzenetedet! Párnára vagy pólóra is varrhatod, sőt akár a falra is felfestheted!