Íme egy jópofa vendégváró desszert. Én találtam ki, de teszteltem és nagyon finom, viszont kizárólag felnőtteknek szól! A rózsaszín krém ugyanis fagyasztott eperből, érett, szobameleg banánból és epres Mozart krémlikőrből készült.
A gyümölcsöket kb fele-fele arányban összeturmixolom, majd tetszőleges mennyiségben belekeverem a likőrt. A csoki- és a vaníliapuding egy egyszerű trükktől “áll így”. Főzd meg az egyik ízt, tedd poharakba féloldalasan kitámasztva, ahogy én a képeken, és a másik ízt csak akkor főzd meg, ha az első már megdermedt így a hűtőben. Öntsd rá úgy, hogy most a másik irányba döntöd meg a poharat, és tedd vissza így a hűtőbe. Erre jön a krém állagú epres turmix. Ezt viszont csak az utolsó pillanatban készítsd el, és öntsd a pudingokra, mert a kissé fagyis állaga miatt azonnal el kell fogyasztani. Díszítésnek pedig tehetsz rá félbevágott fagyasztott epret.